Femke de Vries

Marketing, Communicatie & Evenementen

Waar kun je mij voor inschakelen?

Eigenlijk voor alles op het gebied van Marketing, Communicatie en Evenementen! 

Breed inzetbaar

Ik ben breed inzetbaar door mijn ervaring in verschillende branches (o.a. theater, toerisme, horeca, evenementen, duurzaam/circulair ondernemen) en met diverse verantwoordelijkheden (sales, on- & offline marketing, communicatie, evenementen). Ik ben van veel markten thuis, heb een breed netwerk en ben creatief in het vinden van oplossingen. Mijn werkwijze is een combinatie van planmatig (bepalen van doelgroep, doelstellingen, middelen, kanalen) en creatief (bijsturen, combineren, improviseren). 

Teamplayer

Ik sta altijd open voor overleg en het uitwisselen van gedachten en ideeën over marketing communicatie vragen en neem hier zelf ook initiatief in. Samen kom je tot de beste ideeën, creëer je draagvlak en behaal je de beste resultaten, is mijn ervaring. Het geeft me plezier en voldoening om het mensen naar de zin te maken en te helpen. Mijn aanpassingsvermogen komt goed tot zijn recht bij het aansturen en begeleiden van projecten waarbij met veel verschillende partijen moet worden overlegd en samengewerkt.  

Voorkeur voor circulair

Maar ik heb natuurlijk ook een voorkeur: Ik geloof in een duurzame, circulaire toekomst. Alle beetjes helpen en er moet op alle verschillende niveaus (overheid, bedrijfsleven en consumenten) aan bijgedragen worden. Ik ben van mening dat goede marketingcommunicatie onontbeerlijk is om duurzame principes breder bekend te maken. Ik word blij van activiteiten die bijdragen aan een duurzame/circulaire wereld, waarin mensen, bedrijven en de natuur een eerlijke kans van bestaan hebben.

Bekijk mijn digitale cv of LinkedIn voor een overzicht van mijn werkzame leven.

Eerder werkte ik onder andere voor de volgende opdrachtgevers:

NMCX Centrum voor Duurzaamheid
Circus Circulair Haarlem

Nederland Circulair!
Het Groene Brein
Klimaatcoalitie
Schalkwijk aan Zee
Podium Duycker
Douwe de Vries, Huisarts
Koning Aap, Shoestring & YourWay2Go
Baobab Reizen & SUMMUM.nl